Du er tryggere med Flocath Quick

Risikoen for urinveisinfeksjoner er alltid til stede ved kateterisering. Dette skyldes nødvendigvis ikke dårlig hygiene, eller at man kateteriserer feil, men all den tid man må berøre selve kateterslangen, vil risikoen for bakterieoverføring være til stede.

Urinveisinfeksjon er både ubehagelig og smertefullt, og må behandles med antibiotika. Personer som driver med selvkateterisering må være enda mer forsiktig, og skal kun behandles med antibiotika dersom man har symptomer på urinveisinfeksjon.

Teleflex – ekspertise innen urologi

Teleflex, selskapet bak Flocath Quick, har lang erfaring og høy kompetanse innen produkter utviklet for urologi. Teleflex er en stor aktør som allerede leverer urologi-produkter de fleste norske sykehus, og er markedsledende innen dette segmentet.

Når Flocath Quick nå introduseres i det norske markedet er det derfor med en en historie og kompetanse fra en solid aktør i ryggen. Flocath Quick er patentert, og er foreløpig alene om å ha en løsning med beskyttelseshette – en fordel som vil komme både pasienter og helsepersonell til gode, og som skaper en sikker og komfortabel kateterisering og blæretømming, både på sykehus, i hjemmet – eller på reisefot.


Flocath Quick produseres av Teleflex og distribueres av adCARE i Norge. Kontakt adCARE her om du har spørsmål. Telefon: +47 67 53 33 44